BREZPLAČNO PREDAVANJE O AVTOIMUNIH/KRONIČNIH BOLEZNI – Hiša sadeži družbe & Slovenska Filantropija

Kako se poprijeti z samo-zdravljenjem (poleg uradne medicinske poti) in kako sami lahko naredimo 90% da bi se počutili boljše in zaživeli svoj pravi jaz, ne glede na “diagnozo”.
Na svoji poti iskanja sem se srečala z Avtoimunskim Paleo Protokolom (AIP) pri katerem gre za izločevalni prehranski režim, s katerim ozdravimo prepustnost našega črevesja, znižamo aktivno vnetje v telesu in dovolimo telesu, da se regenerira. Telo v tem času počiva ter se namesto boja s prezahtevno presnovo hrane, ukvarja z lastno regeneracijo. To je bil največji preizkus trdne volje in doslednosti ter ljubezni do sebe.
Več o samem protokolu, o zanimivi preizkušnji in rešitvah iz zdravstvenih težav, ki so me pestile več let, bom spregovorila na predavanju v Hiši Sadeži družbe Logatec – SLOVENSKA FILANTROPIJA.
V maju in juniju se bosta v skupni organizaciji izvedli tudi dve kulinarični delavnici, na katerih bom predstavila in pripravila jedi, ki so primerni za osebe z avtoimunimi boleznimi.
Na BREZPLAČNO predavanje (IN KUHARSKE DELAVNICE TUDI), ki bo z omejenim številom obiskovalcem potekalo v živo, se je treba prijaviti
(070 892 903, hisa-logatec@filanropija.org).
Predavanje bomo prenašali tudi v živ prek spleta, za ZOOM povezavo nam pišite.
DOBRODOŠLI!